O alegere inspirata

Leave a comment

July 6, 2016 by fastmovingviews

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim cum se poate mai bine. Am ajuns sa apelam la shoppingul online pentru a scuti ore bune de hoinarit prin magazine. Asta nu inseamna ca am redus din volumul cumparaturilor, ba din contra, lejeritatea pe care ne-o ofera ne face mai deschisi catre achizitii din numeroase surse. De multe ori si surse noi, reprezentate de afaceri mai mici, pe care nu le gasim in malluri si magazine.

Recunosc ca si eu, precum majoritatea femeilor, petrec zilnic timp pe magazinele online in cautarea de lucruri interesante sau cadouri pentru cei dragi. Cum tocmai se apropia ziua prietenului meu, mi-am intensificat cautarile. Cu aceasta ocazie am dat peste site-ul Vandercamp.com. Cautam sa cumpar o camasa barbateasca, dar aveam dubii in privinta masurilor si imi doream ceva mai deosebit decat puteam gasi in magazine.  La Vandercamp fiecare camasa este personalizata pe masurile clientului. I-am luat prietenului meu un card cadou. L-am primit in doua zile, elegant si frumos ambalat. Am fost nerabdatoare sa il ofer si sa-i observ reactia.

Prietenul meu a fost bucuros sa isi personalizeze camasa, iar eu m-am bucurat ca am gasit rapid ceva ce nu avea cum sa nu fie pe placul lui.

Experienta de cumparare pe Vandercamp.com a fost surprinzator de placuta. Site-ul este usor de folosit, camasile se creaza din cateva clickuri, iar tutoriale video pentru luarea masurilor sunt usor de inteles.

Am primit camasa in cateva zile, ambalata frumos. Materialul e bun, iar croiala se aseaza foarte bine pe corp.

Camasa “made to measure” de la Vandercamp.com este alegerea ideala care complimenteaza orice barbat si care cu siguranta noua, femeilor, ne face viata mai usoara.

Cumparaturi inspirate tuturor!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: